Valokuvaus kurssi

Haluaisitko oppia, kuinka voit ottaa seuraavanlaisia valokuvia ilman photoshopin käyttämistä?

Ja muutama esimerkki lisää…

Vaikka sitä on vaikea uskoa, näiden kuvien ottaminen ei oikeasti vaadi mitään taikuutta, vaikka se saattaa aluksi siltä vaikuttaa. Tarvitset vain yksinkertaisesti oikean tekniikan ja hieman harjoitusta. Et myöskään tarvitse superkalliita kameravarusteita, vaan peruskamerakin riittää.

Esittelemme tässä blogikirjoituksessa netistä ostettavaa valokuvauskurssia, joka opettaa sinulle valokuvauksen suuria salaisuuksia. Ainoa vaatimus on se, että osaat hieman englantia, ja voit oppia mahtavaksi valokuvaajaksi todella nopeasti – yleensä “amatöörikuvaajan” vaihe kestää useita vuosia.

Tämä kurssi opettaa sinulle, kuinka pystyt ottamaan oheisenlaisia hämmästyttävän hienoja kuvia, ja jos noudatat ohjeita kunnolla, voit jopa alkaa pyytäämään rahaa otoksistasi, jos niin haluat.

On olemassa useita yksinkertaisia ja simppeleitä kuvaustekniikoita, jotka avaavat sinulle valokuvauksen kokonaan uudestaan – kunhan vain ensin kuulet, mitä ne ovat.

Kuten jo sanottu, ylläolevan kaltaisiin valokuviin ei tarvita kalliita kameroita ja laitteita, eikä kuvia muokata jälkeenpäin millään kuvanmuokkausohjelmalla. Tämä saattaa kuulostaa hieman mahdottomalta uskoa, mutta kun käyt kurssin läpi, alat ymmärtämään, miten tämä ajatus ei enää kuulostakkaan niin mahdottomalta.

Tarvitset siis vain oikean tekniikan, ja ymmärryksen, miten soveltaa sitä.

Suomessakin on monta valokuvauskurssia, jotka maksavat paljon, johon pitää mennä paikanpäälle, ja jotka eivät silti opeta yhtä paljon, kuin tämä helposti netistä ostettava kurssi. Emme sano, että suomalaiset valokuvauskurssit olisivat huonoja, mutta mielestämme tämä kurssi on jokaisen pakkomielteisen valokuvaajan must have- listalla.

Vielä pähkinänkuoressa, tämä kurssi opettaa sinulle seuraavanlaisia asioita:

  • Kuinka käyttää taskulamppuja, laserkyniä ja muita joka kodin esineitä luomaan hienoja spesiaalieffektejä
  • Kuinka käyttää henkeähaukkovia valokuvaustemppuja ja ottaa kuvia, jotka näyttävät täysin muokatuilta
  • Yksinkertaisia, mutta neroikkaita asetusmuutkosia, jotka tekevät valokuvistasi mahtavia
  • Opit, kuinka luoda hienoja värieffektejä järjestelmäkamerallasi
  • Monia muita vain ammattivalokuvaajien tiedossa olevia valokuvauskikkoja

Eli siis jos kiinnostuit yhtään, voit lukea lisää allaolevasta linkistä:

Lue lisää ja osta!

 

(tuote on englanninkielinen)


Lue myös:

 

This entry was posted in valokuvaus vinkit, Valokuvauskurssi and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.